WELLNESS ФОТЕЛЈА

РЕВОЛУЦИЈА ВО ВАШИОТ ЖИВОТ

SOFO WELLNESS ФОТЕЛЈАТА ЗА УЖИВАЊЕ е доказ дека секој може да ужива во масажа. Таа е доказ дека одморот во исто време може да биде и професионален и удобен, а вистинско добро дизајнираниот производ може да го разубави вашиот дом или вашата канцеларија.
 • Ослободете се од вкочанетоста во мускулите.
 • Опуштете го вашиот мозок.
 • Обликувајте тело.
 • Убрзајте циркулација.

КАЖЕТЕ ЗБОГУМ НА СКАПИТЕ И ГЛОМАЗНИ ФОТЕЛЈИ ЗА МАСАЖА

Регенерирајте мозок и тело за 15 минути на столицата за масажа и уживање.

4 ПРОГРАМИ И 5 ВИДА НА МАСАЖА

  • ПОДМЛАДУВАЊЕ: воздушен притисок за раменици, дизајниран специјално за подобрување на виталноста на женската кожа и нејзината затегнатост;
  • ЗА СОН: ослободување од физичкиот и од психичкиот стрес, опуштање на телото и длабок здрав сон;
  • SAN: најдобар начин за опуштање на мускулите за оние кои долго време поминуваат во седење;
  • ОПУШТАЊЕ: најдобар начин за опуштање на мускулите за оние кои долго време поминуваат во седење;
  • ОБЛИКУВАЊЕ: подлога која се одвојува, воздушни перничиња, три нивоа на интезитет, потполно опуштање и ги обликува карличните мускули, колковите и крстот (лумбалниот дел);
  • МАСАЖА: РАЧНА МАСАЖА, ТАПКАЊЕ, МАСАЖА НА СТОПАЛА, ШИАЦУ МАСАЖА, МАСАЖА СО ВОЗДУШНИ ПЕРНИЧИЊА

НА СЕКОЕ МЕСТО И ЗА СЕЧИЈ ПРОСТОР

КУПЕТЕ ONLINE

КОМПАНИЈАТА SATELIT PREMIUM GROUP ВИ ОВОЗМОЖУВА КУПОВИНА ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ. НАРАЧАЈТЕ ГО НА НАЈЕДНОСТАВЕН НАЧИН ВАШИОТ SOFO ПРОИЗВОД.
ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА

ПРЕПОРАЧУВАМЕ ОД SOFO WELLNESS ПРОГРАМАТА

preporucujemo02 mk
preporucujemo03 mk
preporucujemo04 mk

ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ И SOFO РЕВОЛУЦИЈА

МЕДИУМИТЕ ЗА SOFO WELLNESS РЕВОЛУЦИЈА